Perfeksion and inovacion në artin e kuzhinës detare.

Rreth nesh

Në vitet e fillimit të viteve ’90, një ide e guximshme mori jetë në zemrën e Tiranës, aty ku tregu historik ‘Pazari i Ri’ shërben si një kryqëzim i traditës dhe modernitetit. Këtu lindi ‘Markata e Peshkut Ylli’, fillimisht si një stallë e thjeshtë që shpejt u shndërrua në një emër sinonim me ushqimin detar të cilësisë së lartë.

Nga fillimi i tij modest, deri te transformimi në një zinxhir restorantesh të suksesshëm, ‘Markata e Peshkut Ylli’ është një dëshmi e qartë e ndërthurjes së këmbënguljes, traditës dhe një vizioni të qartë.

Freskia nga Deti në Tavolinë

Përmes gatimeve që janë përgatitur me kujdes dhe përkushtim, restorantet tona kanë mbajtur gjallë kulturën e ushqimit detar dhe kanë ndërtuar një trashëgimi që tërheq vizitorë nga të gjitha skajet e qytetit dhe më gjerë.

Për më shumë se tre dekada, kemi krijuar një vend ku bashkësia vjen për të shijuar detin në formën e tij më të pastër dhe më të shijshme.

Tradita dhe Inovacioni

Historiku ynë kulinar nis në '90, kur 'Markata e Peshkut Ylli' shërbeu pjatat e para me pasion dhe përkushtim.

Përsosmëria në Detaje

Çdo detaj në 'Markata e Peshkut Ylli' është menduar me kujdes - nga seleksionimi i prodhimeve të detit të krijojmë ambiente ku çdo vizitë është unike.

Menuja Sezonale

Ndjekim ritmin e natyrës, duke përditësuar menuja jonë për të përfshirë prodhimet më të freskëta dhe të pasura që stinët na ofrojnë.

Mesore

Pjata Kryesore

Sallata

Antipasta

Ëmbëlsira

Sallata

Mesore

Pjata

Kryesore

Antipasta

Ëmbëlsira

Blog

Jemi Hapur & Lokacionet

Jemi hapur

Monday-Sunday: 12:00 – 23:00
Holidays: 12:00 – 23:00

Lokacionet

Pazari i Ri, Rruga Shemsi Haka, Tirana – Albania
Xhamllik, Rruga Xhanfize Keko, Tirana – Albania
Rruga Sotir Caci, Linzë, Tirana – Dajt, Km1 

Numër kontakti